Nyinflyttad! :D

Nu har jag flyttat in! Äntligen! :D
Allt är snart på plats, bara lite klädlådor som ska tömmas och stuvas ner i källaren!
Ska strax inviga badkaret och har dagen till ära köpt badskum från IKEA! :D

Så underbart att få vara själv! Haha. Känns lite sjukt att säga, men gud vad jag älskar det! Att bara kunna göra vad man själv vill och inte ta hänsyn till någon!! :D

Nu är badkaret fullt!
Tjipp o hej!

Att vara eller inte var i skolan...

Att inte ha mer än 3 lektionstilfällen i en kurs kräver att man är ganska disciplinerad själv och ser till att göra de som borde och ska göras! Det är inte alltid man orkar vara så disciplinerad kan jag tala om.
Sitter här och funderar på huruvida jag ska ge upp efter mina två intensiva timmar av skissande och idéstormande. Inte för att jag kommit på en konkret lösning på problemet men jag e så jävulusiskt slut i huvudet och de som varit här under dagen börjar droppa av.
Jag borde sitta kvar, skissa lite till på den tekniska biten och försöka att komma på en lösning som faktiskt kommer hålla när två människor sätter sig på bänkfan. För det är en bänk de ska bli, i slutändan!

Har lite lätta koncentrationssvårigheter. Flytten kretsar runt i huvudet som en envis reklamlåt! Kan inte sluta tänka på det, ska bli så skönt när de e över. :)
Förmiddagen ägnade jag åt att göra listor på vad som behöver inhandlas på IKEA och diverse matbutiker. Inte alltför mycket som tur är. Börjar också undra när man får tillbaka pappren om bostadsbidrag, var någon vecka sen jag skicka in de nu. Plus att jag inte fått någon bekräftelse på el-avtalet. Vore snyggt att flytta in och inte ha någon ström! Haha

Ska ta och äta upp min kiwi och sen blir de 45 min skissande innan jag det bär av! :D

Tjipp o hej leverpastej

Inte lika varmt som sist!

Va ett tag sen sist nu! Hehe
Inte riktigt lika varmt ute som då, inte heller lika soligt.
Istället infinner sig ett grått tungt täcke över hela Gävle som vägrar flytta på sig. Ja, vi svenskar må vara besatta av vårat väder, men de e väl inte så konstigt! Med den lilla sol vi får under sådana här månader! Plus att de e rätt skönt att ha något att klaga på!

Lite uppdatering för den som vill:
I'm back in the game! Ute på köttmarknaden! Singel! Ensam! Desperat!
Haha. Närå, desperat e jag inte riktigt än! Och inte speciellt ensam heller, kan ju knappt få lugn och ro! :D

Tack för i måndags! Grym kväll och riktigt trevlig avslutning! :P

Nu ska jag ut och knata i regnet, om det nu inte har slutat regna, mot all förmodan.
Det blir Kent i hörlurarna och tycka lite synd om sig själv i 60 min. Sen mår man bra igen!! :D

Tjipp tjopp!

RSS 2.0