Crack My Back! Please!!??

Idag... idag va dagen då jag förlorade min naprapat-oskuld! Japp, idag var jag för första gången i mitt liv hos en kotknäckare! And God it was good!! haha. 
Blir så himla stel i kroppen när jag inte tränat på ett tag, så det behövdes verkligen. Det bästa är att det är en jobbförmån, han kommer dit och tar sig an oss hopplösa Ica-fall med trasiga kroppar (och kanske knoppar).
 Han lösgjorde, knäckte och klämde i sisådär 30 min. Efter det va man ju en ny männsika..... ett tag.... sen kom det onda! Man blir ju lite öm i kroppen efter att nån knäckt nacken och ryggen på en.... känns lite som träningsverk. och som om huvudet sitter lite löst. haha. :D Men de va de värt!! Ska gå igen om 2 veckor! Woohoo! Mer smärta!! :D 

Bäst: Ella Fitzgerald - At last, underbar låt! Ett måste i varje musikfantasts samling! 
Sämst: Att jag fortfarande inte fortsatt läsa sista Harry Potter boken; började förra julen... :S 

Ciao så länge.. 

Lämna inte en uttråkad Maria ensam med kameran...

    

Så går en dag ifrån våra liv och kommer aldrig åter..

Det är ju sant, den här dagen kommer aldrig, aldrig finnas mer.
Helt ärligt skrämmer det skiten ur mig. För vad exakt har jag gjort idag för att göra den här dagen minnesvärd?? Kan ju låta lite som en klyscha, att varje dag är unik. men det är den ju. inte för att jag vill att den ska vara det, skulle föredra om den inte var det, eller för att någon smart snubbe bestämde det. Det är ett faktum. Den HÄR dagen är den här dagen och ingen annan. Det bara är ju så. The laws of nature. Man får nästan lite ångest om man tänker på hur många dagar man "slösar" bort. Hehe. Med den tankegången i huvudet vill jag bara ut och springa i månskenet, bada naken i en isvak eller bygga ett sandslott i stor skala, bara för att göra just den här dagen minnesvärd! Låter kanske töntigt, men ärligt talat... man vet ju aldrig hur länge man är kvar här på jorden! Alla kommer dö, det är lika säkert som att varje dag är unik. Hehe. Och jag vet att jag kommer vilja ha något att se tillbaka på och minnas när det är min tur att sticka här ifrån! Vilket inte kommer bli än på många, många år får man hoppas. Men som sagt, det vet man ju aldrig. Hehe.
Idag.... idag har jag jobbat.. suttit i min lilla kassa och varit trevlig mot folk. Roligast är det när pensionärerna handlar, dom blir så glada när man stannar och pratar lite med dom. :) Att jobba på Ica är betydligt mycket roligare än man kan tro!!! Ser fram emot att göra morgondagen unik på mitt sätt! :D

Ciao så länge..

Hittar inte "Off-knappen"!!!

Har just nu ett, inte sjukt behov, men ett stort behov av att prata med någon. Inte vem som helst, men någon. Någon ny, någon som inte dömmer. Någon som inte vet vem man är eller vad man gjort för misstag. Någon som kan se det hela lite objektivt och inte är insnyltad i det. Vart hittar man en sån?? Var ska man leta? Ska man leta?
Gosch! Vilken soppa! Haha. Nä, nu lämnar vi det.... 

Helgen annars i stort har varit en välbehövlig paus från ALLT. Tid för att sova, kurera sig mot diverse åkommor. Tid för att tänka och överväga vissa beslut. Att göra ingenting är ibland sjukt svårt. 
Tänk dig själv, man är ju van vid att alltid ha något att göra. 
Att låta bli att plocka upp telefonen och skicka det där smset eller ringa någon. Att inte gå till gymet eller sticka ut och springa. Att inte sy eller pyssla med något annat. Man blir frustrerad! De första timmarna... men sen vänjer man sig lite vid tanken att inte göra ett skvatt. Man måste lite acceptera tanken på att vara onåbar en helg innan det faktiskt funkar i praktiken. 
Inte för att jag känner mig speciellt mycket mer utvilad nu än i fre. Eller jo, det gör jag nog visst. I alla fall om man ser till att jag faktiskt är mindre förkyld nu. Men när det gäller den mentala vilan, om man nu kan kalla det så, så känner jag mig helt körd! Hjärnan går på högvarv 24 timmar om dygnet och jag hittar inte "Off-knappen"!! Inte för att jag tänker på något vettigt. Det är som att man kör på repeat på samma spår om och om och om och om igen. Frustrerande minst sagt! 
Men men, life goes on! Tur är väl det! haha.

Imorrn är det tillbaka till verkligheten. Skönt att få något annat att tänka på. Bara jobba, jobba och jobba. Tills nästa helg, spännande att se vad som händer då. hehe. Bara att vänta och se...

Ciao så länge..

Kan du vissla Johanna??!

Kom på en sak när jag promenerade hem från tågstationen. Jag kan fortfarande inte vissla!!! Inte efter att jag haft tandställning. Okej, jag kanske kan få fram en ton. men det kallas väl knappast för att vissla. Jag vill kunna vissla sådana där söta melodier, som pensionärs gubbarna som handlar hos mig varje morgon på jobbet kan! DET, det är att kunna vissla. Vet egentligen inte varför detta grämer mig, men har man en gång kunnat vissla så vet man ju hur kul det kan vara! Det ska bli mitt mission den här våren eller året: att lära mig vissla igen. Jag hoppas att det är som med att lära sig cykla. Har man en gång lärt sig så är det bara hoppa upp på cykeln och trampa iväg, även om det kan kännas lite ovant till en början!

Ciao så länge..

Bäst: Att jag inte börjar jobba förrän 12 imorrn!
Sämst: Att jag, eftersom jag börjar kl.12, måste sluta kl.20! På en fredag!!

Quotes by Eddie Izzard

"I like my coffee like I like my women- in a plastic cup."

"Never put a sock in your toaster!"

"Squirrels always eat with two hands, eventually they stop and go -Did I leave the gas on?? No I'm a fucking squirrel!"

"I can't stand clay pigeons. They don't even eat flyies! Why shoot them in the air anyway?? Would be much easier to wait until they hit the ground!!"

Oh My Gosch!

Livet är väl bra underbart ibland!!
Visst är det, men inte idag! Vaknar och har sjukt ont i halsen, när jag kommer ut från badrummet och ska säga god morgon till mamma får jag bara fram ett hest krax! Hjälp, jag har ingen röst! 
Vad bra, eftersom jag jobbar på Ica och sitter i kassan, så jag behöver ju inte alls kunna prata! Haha. Ska bli kul att se hur de går imorrn, har som tur är varit ledig idag. Nu på kvällen har det väl blivit lite bättre, men jag låter ju långt ifrån frisk!
Annars händer det väl inte mycket här, kärlekslivet är väl vad man skulle kunna kalla en öken. Haha. Inte för att jag seriöst letar efter ett förhållande. Men man kan ju inte sticka under stolen med att man saknar att ha någon att mysa med. Mys är ju seriöst underskattat! 
Nä, nu tror jag att jag ska ta och göra en riktig huskur och bli av med den här roliga rösten!

Ciao..

Bäst: Att jag hittade ett helt paket Fisherman's Friend halstabletter i skafferiet!
Sämst: Saknar mina vänner som pluggar utomlands! Bizzen och Emelie, I love you! :D

D-rak

"Aj!", sa mitt huvud när jag vaknade imorse.
Det blev en minst sagt spännande kväll i Eskilstuna och definitivt värt ett återbesök. Kvällen eller rättare sagt natten inkluderade ett antal shots, lite dansande, fyllekäk, fyllebilder och några borttappningar där jag va den som tappades bort. Fast egentligen var det jag som sprang ifrån dom andra hela tiden. Inte vet jag varför, men just då var det helt logiskt. Sen slutade min telefon funka och jag irrade omkring i Eskilstuna i en halv timme innan dom andra sprang på mig, som tur var. För jag hade ingen koll på vart jag var! Haha. 
Vi konstaterar att det blev en blöt kväll och att jag hade kunnat skippa den där sista shoten. Och förmodligen den innan också, då hade jag nog mått en hel del bättre idag! Hehe. Men men, jag hade ju kul i alla fall. :D

Bäst: Fick inte skavsår av mina nya skor igår!
Sämst: Att det är tio år sedan min mormor dog. Saknar henne fortfarande.

Panikpackar!

Vad trevligt! Kom hem för sisådär en och en halv timme sen och på den tiden har jag hunnit käka, städa, duscha och bädda sängen. 
Nu återstår bara att packa i ordning alla saker för min lilla Eskilstuna utflykt som kommer äga rum under morgondagen eller rättare sagt kvällen. Och eftersom jag jobbar imorrn, till 16 och bara kommer hinna hem och slänga av mig jobbarkläderna innan tåget går så hade jag inte så mycket val än att packa nu. 
Lyckat att bestämma vad man ska partaja i imorrn när man e aptrött och inte kan tänka klart. Slutar väl med att jag går ut i gula gummistövlar, mormors blå nattlinne och en badmössa! 
Men de får lov att ordna sig! Ska gå upp om 8 timmar, så jag börjar bli en aning stressad. Vill gärna hinna sova lite! 

Så med dom orden... Adjöken!


Bäst: Dom ursöta vykorten på ankor från Lagerhaus!
Sämst: Att jag måste kliva upp ohälsosamt tidigt en lördag!


     

Snart helg! För alla som inte jobbar på ICA! :D

Jaha då var de torsdag! Och inte vilken torsdag som helst, Alla Hjärtans Dag! Oooooh, och gissa vem som är singel på Alla hjärtans Dag, IGEN!!?? haha.
Jag tillhör gruppen skeptiker till dagar som denna. Och nej, det är inte för att jag är singel som jag tycker så. Enligt min mening har Alla Hjärtans Dag gått till överdrift, precis som Halloween (fast på Halloween får man klä ut sig så det räknas inte riktigt). Fattar liksom inte varför man ska göra så stor grej av det! Visst att man kan ha en dag då man visar att man älskar varandra, men vadå, kan man inte göra det resten av årets 365 dagar??
Nä usch vad pessimistisk jag låter, precis som den där bitter gamla tanten jag träffade idag på jobbet! Usch!

Helt ärligt, tycker det är underbart att människor hittar rätt person att leva sina liv med. Visst ska man visa att man älskar varandra och så. Jag bara fattar inte hela present grejen. Känns så komersiellt. Liksom ingen tanke med det längre..

Bäst: Hittade 1000 kr i ett kuvert på skrivbordet idag! :D
Sämst: Att jag för första gången på 2 månader hade på mig örhängen idag och lyckades tappa båda plupparna och ena örhänget!!!

Dags att sova för Maria. Maria är trött.
Ciao så länge..


Nya älsklingar!

Har upptäckt några riktiga godbitar! Och då menar jag av typen "jag skulle smälta om du sa hej till mig!". Haha. Man är ju tjej ut i fingertopparna ibland. 

Har bland annat börjat följa Kanal5 nya serie Gossip Girl. Och jag måste erkänna, jag är en riktig sucker för historier eller serier om överklassen och alla dess intriger! Mums! Sen skadar det ju inte att det finns en hel del ögongodis. Haha. Ja, jag är i alla fall fast! Speciellt när han som ska föreställa tönten är sååååååå nice. :D 

  

Satt och fördrev en förmiddag tittandes på MTV och fick syn på en annan godbit vid namn Shayne Ward. Dubbel Yum! Skiter i om han vunnit någon smörig sångtävling i england och kanske egentligen inte kan sjunga. Han är riktigt trevlig att titta på, i alla fall i videon till låten "No U Hang Up". :)

   


Förstår ni vad jag menar???!! Om inte gör det mig inget, har dom gärna för mig själv! Haha.

Ciao så länge..

Minisemester

Tänk att lite miljöombyte kan göra så otroligt mycket. 
Känns som jag varit borta på semester, trots att jag åkte igår kväll och kom hem idag tidigt på eftermiddagen. När jag åkte kände jag mig stressad över jobbet och var en aning trött på mitt hemmaboende. 
Nu är jag, visserligen fortfarande less på att bo hemma, men långt ifrån stressad, över i huvudtaget någonting. Tänk att man slappnar av så mycket mer när man inte är hemma och ledig. Ja ja, skönt var det i alla fall, att komma iväg och göra någonting. 
Kvällen blev riktigt trevlig med film, en hel del vin, lite cigg (ja, jag röker ibland i samband med att jag dricker. Och jag tycker inte att det gör så mycket, eftersom jag vet att jag aldrig skulle gå och köpa ett paket själv mitt på ljusa dagen) och mycket skitsnack om allt och ingenting. En riktigt fullfjädrad tjejkväll! Precis vad jag behövde efter en jobbig helg på jobbet.
Nu är det bara ta nya tag och skutta iväg till jobbet imorrn igen! :D 
Längtar redan till på lördag då jag ska iväg till Eskilstuna och träffa en gammal lumpenpolare! Kan inte bli annat än bra.

Bäst: Att bara sitta och lyssna på musik och njuta
Sämst: Fortfarande finns det ingen snö!!

Ciao så länge..


   

Förskjuten helg

Efter en hel helgs jobb njuter jag nu av två dagars ledighet! 
Underbart att äntligen få sova lite. Dagen i ära har fördrivits genom fika och lunch hos farmor, som bakar gudomligt goda kakor! Favoriten är mjuk pepparkaka, har svårt att tro att nån kan motstå den. Efter svullandet i kakor blev det en promenad ner på stan, visserligen till systemet först (men det behöver vi inte säga högt), för att sedan spana in dom där skorna på Åhléns som jag så länge gott och suktat på. Tro mig, det är inte vilka skor som helst, det är "THE shoes". 
Men Maria har inte råd idag eller någon annan dag innan den magiska 25. Efter detta deprimerande nederlag tog jag bussen till tågstationen för att köpa mig en tågbiljett till Linköping. Passar på att, i all min ledighet besöka vänner som pluggar på andra orter, vilket i stort sett är typ alla mina vänner. Hehe. Så idag bär det av till Linköping på tjejkväll med film och vin. Myyyys!!!

Sämst: Att det inte finns någon snö!!! :(
Bäst: Min nya frisyr är sååå het!


image1

RSS 2.0