Back in Town!

 

Hem till tälje för första gången sedan flytten!

 

Tycker alltid att de e lika spännande att stå på perrongen och titta på alla människor. Alla dessa människor med olika destinationer, liv och roller. Att vi tillsammans utgör den nästan aldrig sinande ström av resande. Att vi under en liten, liten stund bildar något tillsammans. Även om de bara är att vi alla är passagerare på samma tåg. Jag kan inte hjälpa att undra om vi har något mer gemensamt än att åka samma tåg, sitta i samma vagn eller läsa likadana tidningar...

 

Fjärilarna i magen gör sig påminda så fort jag hör hans namn eller tänker på honom. Han är... rolig, mysig, go, lång (haha). Fullkomligt avgudar sättet han kramas på, hur jag försvinner in i hans varma famn.

Skumt det där, att jag bara känt honom i en vecka. Och inte förrän i onsdags fick han veta hur jag kände egentligen. Det var ett "nu eller aldrig" ögonblick. Och jag tog det! Jävligt nöjd över det just nu. :D Möjligtvis är mitt huvud lite fullt med moln just nu, som gör att jag inte kan se klart. Men vad fan gör de?! hehe. Lite fjollig måste man väl få va nån gång!

 

Hem till ett tomt rum. Hemma fast inte hemma? Det är klart att det där lilla radhuset i Pershagen alltid kommer vara mitt hem. Så länge mamma och pappa bor där iaf. Jag har ju trots allt bott och levt där i 21 år. Tänk vad mycket minnen jag har i det huset och i det rummet! Men nu har jag ett nytt hem, ett nytt rum att skapa egna minnen i. :)

Allt känns rätt lätt just nu. Inga oroliga tankar som fladdrar i periferin. Inga tentor att oroa sig över. Inga problem hemma. Jag är nöjd med min tillvaro. Kanske mer än nöjd... :)

 

Bäst: Mammas mat! :D

Sämst: Regn, regn & regn

 

Adios Amigos!


Inflyttad och hemmastadd!

Sådär! Då har man bott här i en vecka! En vecka full av nolleaktiviteter, spex och festande! Mycket trefvligt!
Har till och med lärt mig hitta hyfsat i centrum och till mina närmsta mataffärer! Det ni!! haha.

Igår var det finsittning och vi blev äntligen ettor, fast det roligaste på hela kvällen var faktiskt precis när vi kom dit och möttes av alla Skändare, dom som nollat oss, i finkläder och utan skägg, hatt och solglasögon! Sjukt svårt att känna igen dom! Fatta först inte att de va dom! haha. Kanske nollan va lite bakom flötet!
Festandet avslutades med efterfest hos Moi som ebbade ut i en bögorgie på min fina matta och ett trashat rum!
Helt otroligt att de enda som gick sönder var ett glas, som vissa flängde runt! :D

Dagen till ära, utan föreläsningar, har det städats och tvättats. Mycket nödvändigt i den smått krympta garderoben!
Filmkväll i sätra! Alldeles lagom ansträngning en dag som denna! Hehe

Imorrn blir avresa för en tripp hem till Tälje över helgen. Mor fyller år på lördag. :D
Trefvligt att träffa hela tjocka släkten!! länge sedan nu! :D

Bäst: INTERNET!
Sämst: Min fortfarande icke funktionabla persienn!

        
Adjöken!

Ett mirakel har skett!!

Det är officiellt! Vi är KLARA!! Fåtöljen och mitt nya loppisfynd, ett litet klaffbord, är nu färdiga and ready to go! Känns helt sjukt.... som vi lr rättare sagt min mor och far slitit med den, så är den helt plötsligt färdig! Inget mer pill lr tjafs! :D NICE!

Tennis, Tennis, Tennis!!! Äntligen har matchen börjat, efter en lång väntan på 5 timmar. Det värsta är att jag inte är så sugen att titta på de längre.... ställde till och med klockan imorse för att gå upp och kolla på den. Dom skulle ju börjat vid tio.... men icke! Imorse var jag skit taggad.... nu känns de bara segt. Kan ju vara för att vi ligger rätt mycket under också... hehe

Imorrn går de sista lasset.... :S
Men först... PARTY!!! Bizz o jag ska käka kräftor ikväll och sen blir de utgång! Woohoo! Imorrn SKA jag va bakis. Haha
Undrar hur brudarna i Pungsbacka mår??! Haha. Rätt bakis antar jag. Fan att jag inte kunde hänka.... hade varit grymt!
Jag ska ha så jävla kul ikväll! Sista utekvällen i Tälje på ett bra tag! :)

Sjukaste är ju ändå Phelps! Han är ju som en jävla maskin!!! Gryymt säger jag bara. Fatta vad sliten han ska va.... han har ju gjort så många lopp nu med alla kval och så. Som jag ser de finns de bara två alternativ. Antingen är han dopad, vilket jag verkligen inte hoppas han är. Eller så är han så sjukt viljestark att han bara stångar huvudet i väggen och kör på. Nånting är de ju iaf och det verkar ju funka rätt bra för honom! haha. Jag är iaf grymt imponerad!

Å andra sidan blir man ju lite deprimerad. Dessa sjukt duktiga, unga idrottsstjärnor! Att nån har tagit 3 OS- medaljer som 21 åring är liksom inte så märkvärdigt i denna OS värld. Att man ens vågar kritisera någon som är så otroligt duktig! Vad har man själv åstadkommit i sina 21 år liksom??! Klätt om några gamla möbler?? Fått MVG i Engelska?? Varit distriktsmästare i kanot (i en klass där de bara är 3 deltagare)??! Inte är de några OS guld iaf...
Men vad fan.... jag e rätt nöjd ändå! Har haft jävligt kul iaf! :D

Bäst: Sol, sol, strålande sol!! :D
Sämst: Tvätta.... :S

Adios Amigos...

   
Me Like! Me like a lot!!!

Mycket pågår i det lilla rummet...

Det pågår mycket i det lilla rummet på karpstigen 35 just nu. Eller det har hänt mycket och kommer hända lite till. Flyttade upp det mesta till mitt blivande hem i Gävle förra ons. Blandade känslor... insåg i bilen, av allt mitt pladdrande att döma, att jag faktiskt var lite nervös. 
Trots det ihållande regnet gick dagen bra och stenhammarsvägen 25 har nu fått en ny inneboende. Ett mycket trefvligt litet rum har jag med eget badrum. Större än jag trott att det skulle vara.
Och SJUKT mysigt blev det! Bara längtar efter att få inviga det...

Mindre kul var de ju att komma hem till de nu tomma rummet i Bärshagen! Bara sängen som är kvar.... lever i necenssärer och två resväskor nu. Tills på sön iaf. Då åker mammsen och jag upp med de sista och sen stannar jag där.... :D
Känns liiiite läskigt faktiskt... har varit så långt kvar så länge..... men nu är det NU!
Allt är nerpackat från hyllor och står i bananlådor på golvet.... skönt på ett sätt. Samtidigt lite skumt att se sitt liv ligga i lådor... hehe.

Imorrn blir de till att återuppleva barndomsminnen med en tripp till Kolmården!! Ska bli skitskoj! Känns som jag är 12 igen! haha. :D

Är nästan klar med den andra fåtöljen nu. Imorrn ska vi försöka göra de sista. Den där stolen har fan blivit till en familjeangelägenhet! Alla har typ varit involverade i den. Mamma, pappa och morfar (och jag då) har slitit ett antal timmar. Men å så fin den blir. Vill bara sitta och titta på den hela tiden! Myyyyys!!!!

Bäst: How could you forget - Weeping Willows. Gryyym låt!
Sämst: Längtar till Gävle!

Ciao så länge! 




Semestern i korthet!

Jaha, då var det dags igen, att göra ännu en redogörelse för vad man haft för sig på semester nr.2.
Och de börjar otäckt likt semester nr.1....
Vi tog bilen till Tylösand. Bodde delvis i samma stuga som sist och träffade lite goa grabbar från götet.
Haha. Det dracks en hel del alkohol och förtärdes en stor mängd pommes frites och annan typisk bakismat. :D
I bilen lyssnades flera låtar sönder och andra sjöngs de till så att hela Sverige hörde! 
En lyckad semester helt enkelt. 
Här kommer en liten bildserie som bevis.... 

        


Sådär! Nu vet ni allt! Haha. Nä kanske inte allt. Men det här ger än rätt bra inblick i vad som försegick i den lilla bilen och den lilla stugan i Tylö! ;)

Ha de! lr Davaij Davaij som vi numera säger!
Kraaaaam

RSS 2.0