Mums vilken dag!

Vilken underbar vårdag det var idag!

Det e inte ofta det är sådana dagar nuförtiden! Du vet, sådana där dagar när det är så mysigt att cykla ute i solljuset att man bara vill fortsätta hur länge som helst! Man liksom blir lite besviken när man kommer fram, hem, och måste inse att man är på väg in, bort från denna mysiga solen!

Och jag ska flytta!!! :D Linus och jag ska flytta ihop! Vuxenpoäng på den du! Haha.
Ska bli skit kul. Har fått en liten 2:a här på midgårdslunden, några hus bort.
Får nycklarna den 1 maj, can't wait!

Badade marsvinen idag, dom har dragit på sig nån ohyra. Så nu ska jag bada dom var 3:e dag, tio gånger.
Man va ju inte direkt poppis efter dusch nr.1. Efter de följde schamponering med värsta special schampoot och sedan dusch nr. 2. Sedan va de bara att torka! Haha. Fan vad dom såg roliga ut!!!
De sjuka var att man verkligen märkte att dom va sura på mig. Försökte fjäska lite med gurka och tomat (och dom älskar gurka och tomat), men icke sa nicke! Dom satt där under handduken och tittade surt på mig!! Hahaha.

Har skickat in en massa sommarjobbs ansökningar idag! Hoppas, hoppas, hoppas man får nåt!
Har till och med hunnit till gymet med Vickan också, känner mig lite duktig!! :)

Ska ta och läsa några sidor i "Nordiska träd och träslag". Dröjer nog inte länge innan jag sover! Zzzzzz...

Tjipp Ohoj!

Sommarjobb sommarjobb sommarjobb!

Ge mig sommarjobb!! Snälla!!
Utan jobb blir det inga pengar och utan pengar blir det ingen resa. :(
Har väl ungefär samma problem som 1 miljon unga svenskar. Sommarjobb lr inget sommarjobb, det är frågan!?
Som backup plan har jag anmält mig till lite sommarkurser iaf. Då kan man ju åtminstone få bidrag från CSN och kanske leva lite. Hehe

I helgen va Bizz och hälsade på! Längesedan jag hade så kul på en och samma helg. Ut och dansa på fredagen och fest på Baracken på lördagen. Båda kvällarna var riktigt roliga. På lördagen hade vi skaffat sprittillstånd, så det blev några shottar! :D En riktigt lyckad kväll både från försäljningssidan och från partyhållet! Tvivlar iof inte på att helgen skulle varit lyckad annars heller, med Bizzen har man alltid roligt! :D

Skönt när folk hälsar på och de e skönt att få återgå till vardagen. Skulle nog inte orka festa varje dag i veckan... Hehe

Rätt mycket att göra i skolan just nu. Mycket som hänger över en som man oroas över. Men det löser sig säkert, hoppas jag! Haha.
Flytta.... vill jag göra... snart. Snart! Vill bo med en viss person... :)
Och det kanske kan hända inom en ganska snar framtid.... om man har lite tur... och tur brukar jag ju inte ha... så vi får se vart de hela leder. Spännande eller hur! ;)

Resa vill jag också göra... och då måste man ju ha sådana där pengar att betala med... och då skulle ju ett sommarjobb inte sitta helt fel... men men... man kan väl inte få allt... LR???

Nu ska jag sätta mig med en av de tråkigaste böckerna jag någonsin öppnat "Nordiska träd och träslag". Kul va??! Helt frivilligt också! Ibland e man ju lite dum! Hahaha.

Ha de gott!
Adjöken


RSS 2.0