Vem lurar du?

 

Vad gör jag egentligen? Vad är det jag håller på med? Vem försöker jag lura?

Jag vet inte vad jag håller på med eller vad jag gör. Vill så gärna tro att jag vet det, men det gör jag inte. Är de någon som vet vad dom håller på med, egentligen?

 

När allt bara forsar över en, hur ska man då kunna verka stark??

När man egentligen bara vill ha ens närmsta vän nära, men måste inse att denne är långt borta, hur ska man då ens kunna låtsas?

När tomheten kommer över en och man bara vill falla ihop i någons armar, men inte är säker på om denne kan fånga en, hur ska jag då samla kraft för att ta mig igenom det själv? 

Det finns bara ett svar för mig... de gör jag inte. Jag låser in allt i ett litet, litet svart rum inom mig som aldrig borde få öppnas. För när de gör det kommer de ut så mycket mer än det man känt sig hopplös över den närmsta månaden.

 

Nu är det inte så att jag går runt och känner mig hopplös hela tiden. Utan snarare det faktum att jag nyss flyttat och rumsterat om en hel del i mitt liv. Bitarna som förut satt så intakta inom mig har liksom lite fallit isär och jag vet inte riktigt hur jag ska pussla ihop dom igen. Det finns en del nya bitar att få plats med och jag vet inte riktigt vilka bitar som ska passa var.

 

Jag gör som många andra, skjuter upp problemen, låser in känslorna eller vad det nu är man handskas med. Det är lättare! Att inte behöva se problemen än att faktiskt behöva ta i tu med dom. Men till sist så brister det. Och det är det jag är så fruktansvärt rädd för, för just nu känns det som ett oändligt svart hål som jag står på avgrunden till, mitt svarta lilla rum, som är till bristningsgränsen fullt och snart kommer svämma över. Helt i onödan, hade jag bara tagit lite i taget så hade det inte blivit så här, som det har blivit så många gånger.

Att man gång på gång sätter sig i samma situation! Så fruktansvärt frustrerande!

 

Men jag vet att när jag vaknar imorrn kommer jag må betydligt mycket bättre än i detta ögonblick. Jag kommer inte tycka att allt suger. Jag kommer inte bli stressad av minsta grej. För nu har jag tagit i tu med lite av det jobbiga, det lilla svarta rummet med den stora tunga dörren är inte riktigt lika fullt längre.

Det löser sig, på något sett! Kanske inte alltid precis som jag vill, men vad spelar det för roll egentligen?!

 

Ciao...


15 sidor....

Lite jäklaranamma och lite sytråd, sen så!
Nä, egentligen e de bara en ursäkt att inte öppna skolböckerna än på ett tag! Haha
Har smitit undan hela dagen.... sovit länge, städat badrummet och dammat rummet. Käkat lunch med Linus och Alex, skickat iväg flera nödvändiga mail, vattnat blommorna och sorterat tvätt. Sjukt effektivt! haha
Det roliga är att jag bara ska läsa typ 15 sidor i en bok, så de e inte värsta grejen heller. Bara orkar inte just nu.
Ska nog ta en promenad innan jag syr på ovven.... ut i luften lite.... har bara varit inne hela dagen ju!

Har denna vecka lärt mig två nya recept, värda att minnas dessutom. Blev jätte goda båda två. De ena var kyckling med tomatsås, citron o persilja. Det andra var en ap god vitlökssoppa, med lite timjan, tomater och rostat bröd. Sjuuukt god i höst mörkret! Mycket nöjd över mina otroliga kock kunskaper! :D

Vägde mig idag.... Mindre kul. Lr asså vikten gör mig inte så mycket, de e typ ingen skillnad mot när jag tränade. Men kroppen!!! Känner sig ju slapp och degig som värsta klumpen. Har ju varit så jäkla förkyld att jag inte velat träna.... E typ fortfarande lite hostig..... Hatar att inte kunna träna. Älskar att röra på mig, så nu när jag inte tränat på 1 och en halv månad känner jag mig som värsta degklumpen!!! Ska köpa kort på friskis så fort de blivit den 25:e! hehe

Dags för an skön höstpromenix med näsdukarna i högsta hugg!! :D
Adjöken!!

4000 fucking jävla meter!!!

I lördags gjorde jag något jag aldrig trott att jag skulle vågat göra!
Jag hoppade fallskärm! :D
4000m upp i luften satt jag och dinglade med benen ut från ett litet flygplan i någon sekund innan vi hoppade! Självklart hoppade jag inte själv. Tandemhopp i all ära! :D
Heeeeelt sjukt! Fritt fall i 45 sekunder och sen poooff! Fallskärmen far ut och de e dags för nersegling de sista 1000m. 
Fan vad skraj jag vad i planet! För att inte tala om sekunderna innan vi hoppade. Aaaaaaah!
Allt gick så sjukt fort. De där 45 s av fritt fall kändes mer som 10s! Och när väl fallskärmen kom tänkte jag mer, "Va??! E de redan slut??!" Haha. 
Kan lätt tänka mig att hoppa igen! Vilken kick!!! :D
Kände mig hög resten av dagen! 
Har du chansen att få hoppa fallskärm, TA DEN!!! De e de värt! Skit i om du är höjdrädd, de e jag med!!
Det roliga är att de typ inte känns som man faller.... man tycker mer att de blåser jävligt mycket! :D

Puss O Kraaaam



Mot verkstaden och vidare!!!

Då har man avverkat första dagen i skolan! Äntligen säger jag! Skönt att få komma igång.
Har spenderat i princip hela dagen i en liten verkstad, som nog kommer va mitt andra hem 3 år framöver. Hehe

Det har slipats, brynts, sågats, slipats lite till och svurits över ett antal putshyvlar! Tills sist, efter mycket meckande, kom jag och Stanley 2 (min tilldelade putshyvel) äntligen överens och skapandet kunde börja! Lite svett och två verkande armar senare konstaterade jag och Stanley att vi gjort ett förträffligt jobb. Fram med slippapper! :D
Har kommit en god bit på min 100x100 kub iaf. Ska tillbaka på ons och försöka göra så mycket jag kan själv, då de inte ligger nån lektion då....  Men nu e de bara fin-liret kvar. De kanske inte låter så jobbigt att slipa ner 2 mm, men fan vad tid de tar. Och jämt ska de vara också. Haha

Blev lite veckohandling idag på ICA Kvantum borta i Brynäs, tog typ 20 min att cykla. Nemas problemas liksom. Däremot hemvägen va inte nemas problemas. Cykla åt helvete fel och va tvungen att cykla igenom typ halva stan för att komma hem! tog lätt 30 min!! Haha.

Kulinariskt med köttfärsås och makaroner till middag med mumsig sallad (nu blir mamma glad)!
Imorrn tror jag att jag ska äta ärtsoppa och pannkakor. Och på ons ska jag försöka mig på lasagne! :D
Nu blir de filmkväll för resten av slanten! :P

Bäst: Min sproilans nya kamera!!!
Sämst: Fortfarande förkyld :(

Ciao bello!



RSS 2.0