"De e så saftigt att jag måste suga!!"

Så var det äntligen dags! I torsdags drog jag till Amsterdam och Bizzen! 
Min andra gång i Amsterdam och jag tänker fortfarande inte röka på. hehe 
Sist landade jag i Eindhoven, vilket e en rätt liten flygplats. Vilket man inte riktigt kan säga om Shiphol! Om man inte visste bättre kunde man tro att det är en stad! Sjuuuukt stort! Tur att Bizzen hämtade mig! :D

Fredagen spenderade vi i grannstaden Leiden. Dagen börjar bra. Bizz hånglar upp ett päron och ursäktar det med "Det e så saftigt att jag måste suga!" Tur att de bara var vi där som pratade svenska! LR??! :S (Bizz åt ett päron om ingen förstod och Maria tyckte det såg kul ut)
Shopping och god mat + några öl senare satt vi på tåget hem igen. Mätta och belåtna!

Lördagen började med en hejdundrande frukost. Efter lite runtfarande i huset (som btw är som ett litet slott i storleken) drog vi oss till sist in till Amsterdam. Väl där gick vi på "Museum of Bags & Purses". Mycket intressant och myyyycket fiiiina väskor man helst ville ta med sig hem! När vi äntligen slitit oss därifrån begav vi oss mot det ökända Heineken museet. Som till våran stora förtret visade sig vara stängt för renovering! :(
Bizzen tröstade sig med en glass och jag med en hamburgare medan vi byggde små kinderäggs-gubbar. :D

Därefter blev det ytterligare lite shopping och en snabbvisit på tivolit på torget! Ett antal timmar senare satt en trött Bizz och Maria på tåget hem för att käka och göra sig iordning för den kommande nattens festande! :D
Ca. 1 potatisgratäng och varsin köttbit senare höll Marias & Bizzens magar på att sprängas! Bäst att börja förfesta lite tänkte dom och drog fram alkoholen, dom gömt undan för barnen, samt Guitar Hero!

Efter lite mer alkohol och en tågresa var de två vännerna på väg att möta upp Bizzens syster med vänner. Sammanstrålningen medförde inga större problem och efter ett tag på ena stället blev den uppsluppna stämningen för mycket och de bestämde sig för att dra iväg och dansa lite.
Baren på det nya stället intogs och det beställdes drinkar hej vilt (1 var... haha).  Dansgolvet var fullt till en början..... och när det helt plötsligt inte var lika fullt längre började Maria och Bizzen undra vad klockan var. Tiden går fort när man har roligt minst sagt... kl. hade blivit 4!
De bestämde sig för att hovra i en av sofforna ett tag. Mer folk drog och när kl. var 04.30 och de bestämde sig för att dansa sista kvarten var de tomt på dansgolvet. Inte ens Maria och Bizz ville dansa ensamma på detta dansgolv, så de drog sig hemåt. Vilket var lättare sagt än gjort. Efter en promenad till stationen återstod väntan på tåget. Som skulle gå 1.30 senare (06.30)! Mmmmm..

07.30 somnar en trött Maria o Bizz hemma hos Bizz.
12.30 ringer Maria väckarklocka!
Upp o hoppa! Inte missa planet! :D
22.00 anländer Maria till Karpstigen 35. Inte fullt lika pigg som hon var när hon åkte. Men inte heller lika trött som hon var när hon 15 timmar tidigare somnade hos bizzen! :D

Bäst: Min nya Björn Borg väska! I LOVE!! Who needs guys??!!!
Sämst: Ont i nacken! :S

image32


Ciao så länge...


Stegande i Nykvarn!

Japp! Jag och flera andra på jobbet är vid det här laget smått besatta av vår tävling.
Alla har fått stegräknare och blivit indelade i lag. Vi ska gå sträckan stklm-gbg.
Trodde de bara va jag som var härligt hurt-pruttig men det verkar som om alla ligger i som fan och går arslet av sig!
Inser efter en veckas tävlande att det inte är någon idé att försöka vara bäst.
Ok om jag hade bott i Nykvarn och haft 5 min till jobbet. Men nu spenderar jag liksom 50 min på en buss varje morgon och kväll. Rid som de andra kan va ute och promenera på. Avundsjuk?? Ja lite faktiskt. Vill ju gärna spendera de där nästan 2 timmarna per dag med annat än att åka buss!!
Men men, jag e nöjd med min insats än så länge. Tränar som vanligt och går en sväng på lunchen när vädret är så underbart som idag!
En mycket nöjd fröken Berge ska således gå och lägga sig nu! Laddar för ännu en dag på jobbet! :P

Bäst: Underbart vårväder!!
Sämst: Alla puckon på gymet!

Ciao..

Har du också ridit på en ko??!

Ni vet dom där drömmarna som gör att man vaknar som ett stort frågetecken och bara "VA??"
Hade en sån härom dagen mellan 8 och 8.30 (då jag skulle gå upp).
Drömmen börjar med att jag hoppar upp på en ko och sätter iväg i full galopp på nån jävla snittslad bana. Var tydligen med i nån tävling där ett av delmomenten var att man skulle rida runt nån bana och runda en kon. Problemet var ju bara att jag red på en ko och de andra laget hade en häst (kanske var för att mitt lag hade mindra poäng lr nåt sånt. Inte fan vet jag!!). Så för dom jag de ju avsevärt mycket fortare. Och jag satt där på kon och sparka förtvivlat och bara kände frustrationen komma vällande! Haha.
Jag var till och med upprörd över att de andra laget fick en häst, när jag vaknade!! HAHA

Jag har en vän, vi kan kalla henne Sara. Som har en "speciell vän". Sitt nuvarande ragg om ingen fattade...
En kväll var Sara hemma hos sig med sitt ragg och dom hade vääääldigt trevligt. ;)
När ragget då äntligen kommer råkar han spruta Sara i ögat!!!
Sara säger "Aj"... och han ursäktar sig snabbt med ett litet "Förlåt, jag siktade inte!"
Haha, nä tacka fan för att man inte siktar!! Garva som en tok när hon berätta!
"Jag siktade inte!" HAHAHA!

Om jag någon gång är gravid och har härligt mjölkstinna tuttar ska jag spruta min kille i ögat. BARA för att kunna säga till mina kompisar att jag sprutade min kille i ögat!!! HAHAHA.

Bäst: Att äta glass i solen! :D
Sämst: Att bli sprutad i ögat! HAHAH.. förlåt "Sara", jag kan inte sluta garva!

Ciao så länge alla sprutare...

Inga små mammor i rulltrappan får vara!...

Fem små mammor hoppade i rulltrappan
En trilla ner och slog sitt lilla ben
Dottern ringer doktorn och doktorn svara;
Inga små mammor i rulltrappan får vara

Var ledig idag och spenderade dagen med att strosa runt i stklm med mor min. Kom hem betydligt mycket fattigare. Mestadels för att jag var tvungen att bunkra upp mitt medicinförråd av allergimediciner. 650 spänn för lite nässpray och ögondroppar och några löjligt små tabletter!!! :(
Därför var jag ju tvungen att tröstshoppa en klänning på TopShop. :D
Därefter gick vi på fotoutställning på kulturhuset. Mycket mysigt... otroligt fina bilder!!
Lunch hanns också med, på Café Coppola. Om du inte varit där... gå dit!!! Såååå goda mackor!
Jag åt en foccacia med tomat, mozzarella, parma och pesto och mammsen åt nån slags wrap. Sjukt gott!
Och ta en kanelbulle till efterrätt, de va fan nåt av de godaste jag ätit! haha

Efter en långpromenad i solen sitter jag nu och väntar och hoppas på att en viss person ska ringa och tala om att det visst blir bio idag. hehe

Bäst: Min nya klänning :D
Sämst: Att medicin e så dyrt! Tur att man har råd med de iaf!

Ciao så länge...

"Hans penis e typ lika stor som min kebabrulle!"

Många samtalsämnen har nog yttrats på Kebab House i södertälje. Men ett samtalsämne som nämnts mindre antal gånger är nog huruvida någons kuk är lika stor som en kebabrulle!! Haha 

Var på stan en sväng idag efter jobbet och införskaffade mig en (nej, inte en kebabrulle stor som en ... ) ett stycke ugnsform från Höganäs i turkost. Skulle kostat 549 spänn men var nersatt till 249 + att jag hade ett presentkort på 100 kr! WOOHOO!! Vilken vinst. Maria flög ut på moln och mycket bättre humör.

Efter detta mötte hon upp med en vän... Prins Fredrik. Vännerna begav sig till Kebab House för lite middag. Fröken Berge satsade alla sina pengar på en kebab i bröd med cola till och Prins Fredrik tog sig an en Kebabrulle. Problemet med Kebabrulle är att dom är så stora, man orkar aldrig hela! 
Vännerna Maria och Fredrik kommer på något sätt alltid in på samtalsämnen som t.ex. sex och killar. För det mesta är det de enda det pratar om. Men bara för de mesta... ibland slinker de in något annat, som t.ex Marias nya ugnsform! 
Prins Fredrik berättar då om en vän... vi kan kalla honom för Kalle. Som i sin tur haft en "vän" med väldigt stor kuk. Och för att då kunna beskriva exakt hur stor den var tog fredrik sin kebabrulle till hjälp! Maria asgarvar och resten av människorna på Kebab House tittar på Maria och Fredrik. 

Att Kebab House inte var något barnvänligt ställe kl.02.30 på en fre lr lör kväll är jag mycket medveten om. Vad jag däremot inte visste var att föräldrar som går dit med sina barn för att käka en tis kväll ska behöva lyssna på när två galningar sitter och jämför penisstorlekar med kebabrullar. 
Å andra sidan.... tar mman med sig barnen för att käka kebab en TISDAG. Då får man fan skylla sig själv!! haha 

Bäst: Kebabrulle! HAHA 
Sämst: Stryka skjortor... :S 

Ciao så länge alla kebabälskare....



Det perfekta flirtstället!

Hemma igen... efter en minst sagt intensiv helg. Gårdagens partajande i Västerås (som btw är sveriges 5 största stad) var en stor succé.
Jag var överallt och ingenstans med alla och ingen. 
Västerås är större än man kan tro!! Tappade som seden är, bort alla och irrade omkring i västerås själv i säkert 30 min! Läskigt värre, eftersom min telefon också lagt av. Hehe. 
Men trots all alkohol och dimma kom jag så småningom hem till Axelsson och resten som hade krypit ner i sängen och soffan.
Kvar fanns en liten plats på golvet! Så jag fick sova på ett täcke på golvet med en sovsäck som täcke. Mysigt!! Fast det fanns dom som hade de värre.... Gunnarsson sov ute i korridoren ett tag för att sen ta plats bredvid alla väskor med endast en kudde som sällskap! Haha 

Idag när alla vaknat och det städats en del begav sig vännerna till Mc Donalds för att införskaffa lite frukost/lunch/bakiskäk. Mmmmm.. För fröken Berge blev en intilliggande "restaurang" för frestande och hon kunde inte stå emot frestelsen att gå in på Subways och köpa en ap god macka! Mumma!!! 
Efter detta städades det lite till hemma hos Herr Axelsson... Vännerna hade hunnit åstadkomma ett smått kaos i den lilla lägenheten. Haha. Nöjda med sina insatser i städningen (vilka bestod i att ligga och dega i soffan) tog vännerna tåget hem till sina respektive städer landet runt. 
Hemma i sitt lilla radhus i P-hagen har det nu dammsugits, duschats, ätits och sovits. En mycket bra söndag! Hehe. 

Btw... Jag har hittat det perfekta och ultimata stället att flirta på. Centralstationen! Där rör det sig sjukt mycket folk varje timme. Perfekt att passa på och flirta hej vilt! Chansen att du träffar på de människor du ser där är ju så liten att den knappt finns! Så varför inte passa på!? Utforska nya områden!! :) 

Bäst: Min mumisga Hallonsodadrink 
Sämst: Inget schampoo hemma! :S 

Ciao så länge...

image29  Det började bra..

image30 
Sen blev de bara bättre... Haha
Grabbarna rockar! :D

Min pappa modeoraklet..

Min kära fader ska åka till Italien på cykelsemester en vecka med sin kusin. Imorrn! Och jag ska tydligen köra dom till Arlanda. Skönt med helg och få sova lite iaf.... men inte imorrn tydligen.... måste gå upp kl.6. Åker hemifrån vid kvart i sju.
Fast jag hade väl iaf inte kunnat sova så länge imorrn eftersom jag ska till Gävle. Högskolan där har öppet hus, så jag och en jobbarkompis ska dit och titta lite... :D Har rätt höga förväntningar.
Så nu ni alla i Gävle får ni skärpa er. Vill inte se en enda epa traktor ute imorrn!!! Haha. Närå skoja bara, Gävle e ju trots allt större än lilla södertälje. Och då duger de för mig + att en stad med 14000 studenter inte kan va speciellt tråkig... om man är student vill säga! :D

Har börjat fjälla från semestern. Min mage e värst... ser ut som jag har ett svårt fall av mjäll.... på magen!!! Haha
De värsta är att de liksom kryper ut ur kläderna. Så man kan ju inte ha på sig något svart.... då ser det verkligen ut som man har mjäll över HELA kroppen... lr som man rullat runt i vitt pulver! haha

Nu blir de till att packa ihop lite grejer inför morgondagen. Ska till Västerås på lite lumpen-reunion efter min tripp till Gävle. Blir mycket resande imorrn!! :D

Bäst: Gävle ska bli grymt spännande.. :D
Sämst: Att fjälla! Tillbaks till mitt vanliga bleka jag.. :S

Ciao så länge...

Lackleggings!??

Måste säga att mitt senaste köp är, förmodligen också mitt skummaste. hehe
Har nu.. efter klokt övervägande (impulsköp påhejat av kompisar) investerat i ett par leggings. Men inte vilka leggings som helst. Jo ett par från H&M som ser ut att vara i nåt lack-aktigt material. As ballt!!
Frågan är bara till vad man ska ha dom??! Hm....

Fick massage av vår naprapat på jobbet idag. Shit vad stel jag va i ryggen efter att ha varit på frukt o grönt hela gårdagen. Man tänker ju inte på hur tunga alla lådor är... och ärligt talat orkar man ju inte använda vagnen till allt. "Den här är inte så tung".... mmm visst... men efter 8 timmar av böj-streck-lyft-ställ ner känns det! Hehe
Nu ska jag gå ner en trappa och sätta mig på vår nya massagedyna och få lite mer massage!! Mmmmm.. :D

Bäst: Fikade med Elin & Evelina idag... länge sen jag såg dom! :)
Sämst: Ont i ryggen..

Ciao alla glada..

Bortskämda ungjävel!

Jaha, då va de dags för liite mer snö! Kul... nej! Mysigt.... nej!! 
För mig betyder snö numera försenade bussar och tåg. Att vänta ute i den råa kylan på en jävla buss. Men idag hade jag tur, fick skjuts av en arbetskompis hela vägen hem! Thank god! 

Och där sitter jag, i bilen och beklagar mig över detta snöoväder som dragigt in.... vips så kommer vi in på ett annat ämne.. sjukhus... och min arbetskompis säger helt plötsligt att han drabbades av cancer för fyra år sen. Här sitter jag i en varm bil och klagar på vädret som en bortskämd unge.... fan vad jag skämdes. 

Då inser man.... världen kretsar inte kring mig. Hur egocentrerad man än försöker låter bli att vara så kan man ju inte hjälpa det. Det är alltid en själv i första hand (nästan uteslutande alltid). Varför??!! Varför ska man behöva höra att nån man känner haft cancer för att vakna upp ur sin egen lilla värld??! Det är sjukt. Man går där insnöad och ser inget annat än sig själv. Om jag fick de bekedet imorrn, att jag fått cancer. Då skulle jag inte vara nöjd med mitt liv so far. Och DET, DET känns jävligt trist. 
Om jag skulle dö imorrn, då vill man ju kunna "go in peace". Hehe. Saker som "Jag är för ung för att dö" och "Det händer inte mig" är inte så intressanta här. För hur mycket jag än blundar för sanningen, att man faktiskt skulle kunna trilla av pinnen imorrn, är det så svårt att acceptera just det, att vad som helst kan hända imorrn, att jag inte riktigt orkar bry mig, sorgligt nog. 
Och egentligen, vem orkar lägga energi på att oroa sig över morgondagen. Ändå är det en sån sak vi männsikor är så otroligt bra på. Oroa oss, alldeles i onödan. För alla dör ju, någon gång. Och skulle jag gå omkring och oroa mig för när det nu skulle bli. Ja, det kan ju knappast kallas för att leva!? 
Jag SKA bli bättre på att leva i nuet. INTE blicka bakåt eller framåt. En dag i taget! Jag ska försöka iaf!! Mer än så kan man ju inte göra! :D 

Bäst: Tränade idag! Hur skönt som helst. :) 
Sämst: -

Ciao så länge...

image28

Jävla biljävel!!!

Igår va en riktig degar dag i bakisens tecken... Hehe
Vid middagen kände jag ett plötsligt behov att gå på bio. Ringer upp Prins Fredrik och tvingar med denne på 10'000 BC. En helt ok film må jag säga. Trodde den skulle va lite annorlunda, men de va ändå en bra film.

Ca 45 innan bion börjar gick vi hemifrån för att hämta bilen för att åka och plocka upp Prins Fredrik. Jag, redan då en aning trött, lyckas när jag backar ur garaget hamna lite för nära ena sidan. Inser detta och lägger i handbromsen för att inte rulla mer bakåt (vårt garage har en liten nedförsbacke precis utanför). Lyckas då, på något sätt, slita av handbromsvajern. Följden av detta blir ju att jag rullar lite bakåt och tuchar ena sidospegeln i garagedörren. KRAAAAS!
FUCK!!!! De är inte meningen att Maria ska på bio idag hinner hon tänka innan hon och hennes bror åker iväg i den smått skadade volvon.
Men innan detta, innan vi ens går utanför dörren, knäcker jag körkortet! Det e inte av i två delar, men likt förbannat trasigt!
En lagom kul avslutning på en annars kul helg! Hehe

Idag, tillbaks på jobbet, känns som en måndag. Med de menas att det är alltför hopplöst långt till helgen för att ens se fram emot den! haha
Väl hemma efter en dags slit blev det pannkaka med jordgubbssylt och vispgrädde. Mums!!
Sen färgades det hår, denna gången mörkbrunt till familjens förvåning. Passade sedan på att byta sängkläder, överkast och gardiner eftersom vi ska tvätta imorrn! Känns som jag har ett nytt rum nu, nästan iaf! hehe

Nu blir de till att ta fram herr tandborste och bege sig mot den nybäddade sängen.. Mmmm... Zzzzz..

Bäst: Träna imorrn!! :D
Sämst: Ont i ryggen efter 8 timmar i kassan!

Ciao så länge...

Partytajm!

Då har ännu en helg förflutit och ännu en arbetsvecka ligger framför fötterna. 
Måste säga att det i just detta ögonblick inte känns alltför hopplöst att ha 5 dagar av arbete framför sig.

Vad har fröken Berge sysselsatt sig med denna ljuva helg då?? Jo det ska jag tala om, både ett och annat har hon hunnit med. Först jobbade hon fre och lör och fick till sist njuta av en ledig sön!

Fredagskvällen blev, på grund av den kommande arbetsdagen på lördagen, en lugn hemmakväll med film. Lördagen på jobbet flöt på utan några större katastrofer och till lunch denna fantastiska lör blev den Sushi för fröken Berge. 
Efter jobbet åkte hon, Robin och Sara till Mc Donalds för införskaffa lite dryck och burgare att förtära. En mycket delikat BigTasty o Co senare hade fröken Berge äntligen tid att svida om till partykläderna. 
Och vilken puma hon blev! Haha. Denna afton hade hon på sig den lilla korta svarta hon köpt på en av sina många resor (Yeah right!) till fjärran länder. Till detta bars de små svarta höga pumpsen med rosett. Mycket elegant men ändå party princess-outfit, må jag säga! 

En mycket lyckad förfest med flera Ica-kollegor och en hel del alkoholhaltiga drycker. Efter sisådär någon timme insåg den lilla skaran att det nu var dags att släpa sina arslen till O'learys. Väl sagt och gjort! På O'learys dansades och dracks det. Fröken Berge var drottning på dansgolvet och hennes trogne följeslagare Prins Fredrik ackompanjerade henne hela kvällen ute. Snart kom det dock fram att O'learys skulle stänga och vännerna var tvungna att bege sig. 
Fröken Berge med entourage spatserade en stund på stan innan de då kvarvarande medlemmarna (hon själv och Räven Rut) tog en taxi till Nykvarn för att sova och hitta på bus (dock inte tillsammans). Resten är historia... :)

Bäst: Prins Fredriks dansmoves slår allt!
Sämst: Tappade mitt halsband igår... :(

Ciao så länge...

image18

Fram med Godisväskan!

Vad i hela helvete är det för fel på mig lr min kropp!!!???
Jag har ju för fan inte gjort annat än gått och varit förkyld i år!!! Men då var de tydligen dags igen... ny förkylning på g.
Det roliga för oss som är pollenallergiker är att man, nu när pollensäsongen är igång, inte vet om man fortfarande är förkyld eller bara snorig av den där jävla allergin!! Vilket gör de rätt svårt att veta när de e ok att träna och inte. Det var de tydligen inte för mig i tis, ok att träna alltså, för nu mår jag mindre bra! Gosch!!! Hur svårt kan de va??!
Ska fan ta och vaccinera mig mot den här skiten! Lika jävla bra! 

Sådär, då har jag klagat tillräckligt! haha.
Åt världens godaste kycklinggryta till middag, min mamma e bäst på att laga mat (eller iaf den grytan). :D
Nu ska jag bara luta mig tillbaka och kolla på ännu ett Gossip Girl avsnitt. Vid det här laget är jag helt fast, tror jag har en liten crush på Serena's Dan. Han e ju bara för nice! Och Chuck är de ju inget fel på heller, de e nåt visst över badboy-killar. Hehe.

Bäst: Våren är här!!! (Peppar, peppar... om en vecka är de väl snö igen)
Sämst: Papercuts!

Ciao så länge...


Funderar på att göra det här motivet som en tattoo! :D


Back to reality..

Tänk att man har lyxen att få åka utomlands på semester med hela familjen. 
Ibland skäms man ju för hur jävla bortskämd man är! Usch och fy. hehe 
Kom hem från Teneriffa i sön efter en vecka av ren njutning. Tanken var från början att vi kanske skulle gjort nån utflykt och att jag och ena brorsan skulle gått ut och festat lite iaf. Men icke! 
Så fort man kommer fram är de som att man bara släpper allt, ALLT! Det blev bara dega i solen hela dagarna och en massa god mat och kortspelande på balkongen med diverse tilltugg. Såååå skönt att bara göra ingenting!!! :D 
Men lite shopping blev de faktiskt mitt i solsemestern! :) Hittade 2 klänningar från Mango, 2 T-shirtar från nåt spanskt märke som hade as mycket roliga grejer och en liten väska och ett par örhängen! Maria likes!!! :D
Självklart blev de ju lite sprit och godis i taxfree också! Men det är ju nästan obligatoriskt! haha

Sen var de ju bara packa väskorna igen och så bar de av till lilla Sverige igen. Borta bra men hemma bäst!
Skönt att få sova i sin egen säng (på Teneriffa fick jag bäddsoffan som var en ca 5 cm tjock skumgummimaddrass på betongstomme)! Skönt att kunna duscha hur länge som helst utan att vattnet tar slut. Skönt att vattnet inte luktar klor, att man förstår va alla säger, att ha ett eget rum och att kunna dricka vattnet bara sådär. haha

Tro de eller ej så var det faktiskt skönt och kul att gå till jobbet idag, tillbaks till trygga vardagen. Hehe
Redan är helgen inplanerad och kommande 2 helger! Och efter det bär det av till Amsterdam! Haha. En upptagen dam är jag minsann! :D

Bäst: Min säng!
Sämst: Skavsår

Ciao så länge..


    Här vill jag bo!!!



 Mmmmm, surfar snubbar!! :D




RSS 2.0