"Hans penis e typ lika stor som min kebabrulle!"

Många samtalsämnen har nog yttrats på Kebab House i södertälje. Men ett samtalsämne som nämnts mindre antal gånger är nog huruvida någons kuk är lika stor som en kebabrulle!! Haha 

Var på stan en sväng idag efter jobbet och införskaffade mig en (nej, inte en kebabrulle stor som en ... ) ett stycke ugnsform från Höganäs i turkost. Skulle kostat 549 spänn men var nersatt till 249 + att jag hade ett presentkort på 100 kr! WOOHOO!! Vilken vinst. Maria flög ut på moln och mycket bättre humör.

Efter detta mötte hon upp med en vän... Prins Fredrik. Vännerna begav sig till Kebab House för lite middag. Fröken Berge satsade alla sina pengar på en kebab i bröd med cola till och Prins Fredrik tog sig an en Kebabrulle. Problemet med Kebabrulle är att dom är så stora, man orkar aldrig hela! 
Vännerna Maria och Fredrik kommer på något sätt alltid in på samtalsämnen som t.ex. sex och killar. För det mesta är det de enda det pratar om. Men bara för de mesta... ibland slinker de in något annat, som t.ex Marias nya ugnsform! 
Prins Fredrik berättar då om en vän... vi kan kalla honom för Kalle. Som i sin tur haft en "vän" med väldigt stor kuk. Och för att då kunna beskriva exakt hur stor den var tog fredrik sin kebabrulle till hjälp! Maria asgarvar och resten av människorna på Kebab House tittar på Maria och Fredrik. 

Att Kebab House inte var något barnvänligt ställe kl.02.30 på en fre lr lör kväll är jag mycket medveten om. Vad jag däremot inte visste var att föräldrar som går dit med sina barn för att käka en tis kväll ska behöva lyssna på när två galningar sitter och jämför penisstorlekar med kebabrullar. 
Å andra sidan.... tar mman med sig barnen för att käka kebab en TISDAG. Då får man fan skylla sig själv!! haha 

Bäst: Kebabrulle! HAHA 
Sämst: Stryka skjortor... :S 

Ciao så länge alla kebabälskare....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0