Partytajm!

Då har ännu en helg förflutit och ännu en arbetsvecka ligger framför fötterna. 
Måste säga att det i just detta ögonblick inte känns alltför hopplöst att ha 5 dagar av arbete framför sig.

Vad har fröken Berge sysselsatt sig med denna ljuva helg då?? Jo det ska jag tala om, både ett och annat har hon hunnit med. Först jobbade hon fre och lör och fick till sist njuta av en ledig sön!

Fredagskvällen blev, på grund av den kommande arbetsdagen på lördagen, en lugn hemmakväll med film. Lördagen på jobbet flöt på utan några större katastrofer och till lunch denna fantastiska lör blev den Sushi för fröken Berge. 
Efter jobbet åkte hon, Robin och Sara till Mc Donalds för införskaffa lite dryck och burgare att förtära. En mycket delikat BigTasty o Co senare hade fröken Berge äntligen tid att svida om till partykläderna. 
Och vilken puma hon blev! Haha. Denna afton hade hon på sig den lilla korta svarta hon köpt på en av sina många resor (Yeah right!) till fjärran länder. Till detta bars de små svarta höga pumpsen med rosett. Mycket elegant men ändå party princess-outfit, må jag säga! 

En mycket lyckad förfest med flera Ica-kollegor och en hel del alkoholhaltiga drycker. Efter sisådär någon timme insåg den lilla skaran att det nu var dags att släpa sina arslen till O'learys. Väl sagt och gjort! På O'learys dansades och dracks det. Fröken Berge var drottning på dansgolvet och hennes trogne följeslagare Prins Fredrik ackompanjerade henne hela kvällen ute. Snart kom det dock fram att O'learys skulle stänga och vännerna var tvungna att bege sig. 
Fröken Berge med entourage spatserade en stund på stan innan de då kvarvarande medlemmarna (hon själv och Räven Rut) tog en taxi till Nykvarn för att sova och hitta på bus (dock inte tillsammans). Resten är historia... :)

Bäst: Prins Fredriks dansmoves slår allt!
Sämst: Tappade mitt halsband igår... :(

Ciao så länge...

image18

Kommentarer
Postat av: räven rut

Haha maxad kväll vi hade bävern boris! see you tomorow;)

2008-04-06 @ 19:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0