Saint Patrick's Day!

Ojojoj! Fest i dagarna tre, med en liten paus på söndagen i och för sig... :) 
Helgen har varit minst sagt intensiv. 

Började med 18års firande på fredagen med brorsan. Vi gick till O'learys och drack lite öl. Eller lite och lite, för min del blev det alldeles lagom... på topp hela kvällen. Men brorsan överskattade nog sin "första gången på krogen" förmåga en aning. Hehe. Han har väl sett bättre lördagsmorgonar.. lr eftermiddagar rättare sagt. Gick upp vid halv tre och såg lagom pigg ut! Efter en sen frukost sov stackarn en och en halv timme till! haha. 

Lördagen började bra med en liten promenix efter frukosten. Därefter blev det matlagning för hela slanten eftersom vi skulle ha släktkalas för lillebror (som vid det här laget fortfarande låg och sov!). Bra tajmat! Hehe. Middagen fortlöpte utan större katastrofer och jag åkte med ena morbrorn tillbaks till Nykvarn. Där va de dags för lite förfest till Melodifestivalen och även om jag inte är nåt schlagerfan måste jag säga att rätt låt vann. :) Efter denna höjdpunkt ( :S ) begav de fyra vännerna sig till det ökända Terassen. Väl där blev de lite mera alkoholhaltiga drycker och en hel del dansande. Vips var kl 1 och det var dags att dra på efterfest. 
*>>Forward>>* 
Somnade halv sju, klev upp 10 för att hämta jobbarkläder hos Amanda, gick till jobbet 11.30 & jobbade till stängning. Inget att rekommendera. Hade gärna sovit några timmar till, somnade vid direktkontakt med kudden igår!! :D Sov 13 timmar!! Hur underbart som helst! :D 

Idag, måndag, var det dags att ta igen lite förlorad tid med gamla vänner. Fika på stan med Kanot-Emma a.k.a. Super-Emma. haha. 
Efter denna lilla Rendez-Vous var de dags att ta pendeln in till hufvudstaden för lite Saint Patrick's Day firande med Maria, som pluggar på Irland. Väldigt trevligt ställe, The Dubliner. Mycket Guinness och grönt där idag! Haha. Inte så mycket Guinness och grönt för mig, men trevligt ändå.. :D 

Bäst: Pommes på Burger King! I like!! 
Sämst: Växlade sista pengarna till Euro idag inför Teneriffa. :S 

Nu ska här sovas! Ciao så länge... (lr som Kenny Starfighter skulle sagt [WollyBolly])



image18

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0